O nas

Gorštak

Narava je tako kot znanje neskončna. Znanja o koristnosti rastlin se v nekaterih delih sveta prenašajo iz roda v rod in postavljajo temelje za naravno medicino in farmacijo. Včasih so bili v nekaterih predelih sveta trpotec, rman, šentjanževka, materina dušica, meta, česen in čebula ter mnoge druge vrste rastlin in zelišč edina zdravilna sredstva.

Moderna medicina in farmacija se kljub številnim novim sintetičnim izdelkom vračata k preučevanju zdravilnih rastlin, ki so izvir zdravja iz narave in potencialno surovine za proizvodnjo zdravil v farmacevtski industriji.

V naravi najdemo številne zdravilne rastline, ki se v večini primerov ne morejo direktno uporabljati v zdravilne namene. Zdravilne učinkovine dobijo šele po obdelavi strokovne osebe ali medicinske ustanove.

Zeliščarji so zavezani naravi, zato razumejo naravo, njene zakonitosti in spremembe. Vedo kdaj je pravi trenutek za pobiranje cvetov, korenin, stebel, listov in plodov, zato lahko uporabljajo darove narave v korist človeka in njegovega zdravja. Staroplaninski izdelki predstavljajo simbiozo tradicionalnega z modernim, pravzaprav so rezultat tradicionalnega recepta v kombinaciji z modernimi dosežki farmacevtske tehnologije. Smatramo, da mora iti razvoj moderne medicine v smeri iskanja zdravil za najtežje bolezni, ki bodo plod tradicije in modernih znanosti.

Kdo in kje se proizvajajo Staroplaninski izdelki?

Zelišča za pripravo Staroplaninskih izdelkov se nabirajo v goratem predelu vasi Velika Lukanja, ki se nahaja v srcu Stare planine, na območjuobčine Pirot v Srbiji. Izdelki se proizvajajo v omenjeni vasi, na registriranem kmetijstvu Tomislava Varagića, ki je vpisano v register kmetijskih zemljišč pod številko BPG 732575013074.

Staroplaninski izdelki

Staroplaninski izdelki zelo uspešno odpravljajo spremembe na koži, ki so posledica HPV virusov kot tudi hemoroide, ekcem i luskavico in to neboleče in v zelo kratkem času.

Košarica

Košarica je prazna

Zakaj Staroplaninski izdelki?

  • 100% naravni izdelki.
  • Dolga tradicija. Narejeni po receptu zeliščarjev.
  • Tretmaji so neboleči.
  • Ne draži in ne poškoduje zdravo tkivo.
  • Med terapijo ni potrebno kože prekrivati z obliži in povoji.
  • Ne poškoduje zdravo kožo in podkožje.
  • Brezplačna dostava kjerkoli se nahajate.

Kdo in Kje?

Zelišča za izdelavo losjona in mazila se nabirajo na področju gorovja, ki se nahaja nad vasjo Velika Lukanja, v srcu Stare planine ki leži na teritoriju občine Pirot. Celotna proizvodnja losjona in mazila poteka v omenjeni vasi, na registrirani kmetijski površini Tomislava Varagiča iz Pirota.

Trenutno prisotni:

Na strani je 85 gostov in ni članov .

Garancija

V kolikor s katerimkoli izdelkom niste zadovoljni Vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili denar v celoti in sicer na naslov kamor smo poslali izdelek oz. na račun iz katerega ste plačali strošek naročila.