Staroplaninski Losjon
Staroplaninski Losjon
Cena/Enoto
25.00 EUR
Kol

Neposredno iz narave za Vas. Naravni pripravek za tretman virusnih sprememb na koži, ki jih povzroča HPV (humani papiloma virus). Kurja očesa, bradavice na telesu in rokah, pecljate bradavice, genitalne bradavice (kondilomi), kot tudi boleči žulj na podplatu. Vse te grde, boleče in neprijetne zadeve nimajo nobene možnosti pri nas. Tretman je popolnoma varen in zelo učinkovit, z zelo majhnim odstotkom ponovitev. Bodite sami svoj pediker in naredite sami doma svoj tretman.

Kako balzam in kaj ga sestavlja?

Balzam ima zelo močen keratolitičen učinek na HPV virus z zelo močno sinergijo aktivnih rastlinskih sestavin. Macerati in olja Netreska (Sempervivum Tektorum), Bršljana (Hedera helix), divje Mente (Menta piperita), kot tudi dejstvo salicylne kisline so zelo učinkoviti v boju proti HPV virusu. Nosilec balzama je naravna celuloza raztopljena v organskem topilu, in dejansko ona fiksira zdravilne učinke rastlin na prizadetem mestu in obenem preprečuje dovod kisika k virusu, kaj je velikega pomena za njegovo eliminacijo.

Netreska Staroplaninski losjon Bršljan Staroplaninski losjon Menta Staroplaninski losjon

Katere so prednosti pred drugimi preparati in metodami?

Rezultati preiskav so pokazali, da ima Staroplaninski losjon za kurja očesa in bradavice zelo močen keratolitični učinek na HPV virus. Ugotovljen je pomemben umik in regeneracija obolelih kožnih lezij pri ljudeh, ki so uporabljali balzam že po 7 dneh po priloženem navodilu. Za razliko od drugih preparatov in metod, po uporabi Staroplaninskega balzama za kurja očesa in bradavice nisu potrebni obliži, povoji, vata in podobno. Na ta način ni dodatnega pritiska na prizadetem mestu, kaj je najpogostejši vzrok dodatne bolečine. Tu tega ni, ne obližev, ne povojev, ne nikakršnega dodatnega pritiska na boleče kurje očeso ali žulj na podplatu in, kar je zelo pomembno, dovoljeno je močenje in umivanje.

Staroplaninski losjon za kurja očesa in bradavice ne napada in ne poškoduje zdravega tkiva! Balzam ni kozmetični pripravek, in ga zaradi tega ni treba nanašati na zdravo kožo, ampak tudi, če se to zgodi, razen blage iritacije in rdečice, nobene druge reakcije ni.

Losjon je v primerjavi z drugimi terapijami poceni. Zelo velika učinkovitost balzama v boju proti virusu HPV, skupaj z njegovo uporabo doma, razmerjem cena/kakovost in učinkovitostjo tretmana, Staroplaninskemu losjonu daje veliko prednost pred drugimi konkurenčnimi izdelki in metodami odprave virusa.

Dva tedna po tretmanu s Staroplaninskim losjonom

Kako uporabljati losjon, kakšna so navodila in koliko tretman traja?

Bistvo tega tretmana je da, ne glede na to ali gre za kurja očesa, genitalne bradavice, žulje na podplatu ali bradavice na rokah, te boleče in neprijetne zadeve morajo biti neprekinjeno prekrite z balzamom v točno določenem časovnem obdobju. Nujen je namreč čas da balzam opravi svoje delo, in tudi odpravi HPV virus. Voda, močenje, prhanje in umivanje balzamu ne škodujejo. Torej, lahko vzdržujete osebno higieno, ampak bodite pozorni na mesta, ki jih tretirate. Pri vzdrževanju osebne osebne se je treba izgobati drgnjenju tretiranih mest na koži z gobo, roko in tako naprej. Tretirana mesta lahko umivate, vendar pazljivo.

Tukaj lahko dobite podrobna navodila za zdravljenje:

Ali po tretmanu pride do pojava recidivov, tj, ali se virus vrača?

Za razliko od standardnih, običajnih medicinskih metod pri zdravljenju in tretmanu virusnih keratoz, kot so zamrzovanje s tekočim dušikom, lasersko ali odstranjevanje z elektro koagulacijo, s pomočjo katerih se virus v celoti odstranjuje izključno s površine kože, tretman Staroplaninskim losjonom za kurja očesa in bradavice, HPV virus, poleg eliminacije iz zgornjih plasti epiderma kože, trajno potiska globoko v organizem! V zvezi s tem moramo opozoriti, da več kot 95 % prebivalstva sveta, v sebi ima HPV virus. Njegov izbruh na kožo je posledica učinkov različnih dejavnikov, kot so:

 • upad imunitete organizma (po operacijah ali splošna šibkost telesa zaradi posledic bolezni ali drugih dejavnikov)
 • zunanji mehanski učinki (pritisk ozkih in neudobnih čevljev in nošenje čevljev iz umetnih materialov)
 • zunanja izpostavljenosi virusu (mokri robi bazena, stik s svežim mesom okuženih živali, čemu so še posebej izpostavljeni mesarji in delavci v klavnični industriji)
 • prenos iz enega na drugi kraj kože iste osebe (autoinakulacija), pri britju, brisanju kože z brisačo, prenašanje s perilom in podobno.
 • prenos dotikom z osebe na osebo.

Naš balzam trajno odstranjuje HPV virus s tretiranega mesta na telesu! Recidiv se lahko, ni pa nujno, pojavi drugod, ampak, če se tretman izvaja pravilno, vsklajeno s priloženimi navodili, do pojave recidivov ne bo prišlo.

Kaj je pomembno vedeti, in čemu je treba nameniti posebno pozornost?

Najpomembnejša stvar pri uporabi Staroplaninskega losjona za kurja očesa in bradavice, kot smo že omenili, je to da balzam ni kozmetično temveč zelo močno, agresivno, naravno sredstvo za zelo učinkovito in hitro odstranjevanje virusnih sprememb na koži, ki jih provzroča humani papiloma virus (HPV virus). Torej, bodite pozorni na naslednje:

 • Tretirati samo področja okuženi z virusom in zelo malo okoli njih.
 • Izogibajte se stiku z očmi. Će se to zgodi, sprati oko z hladno tekočo vodo in poiskati pomoč zdravnika.
 • Če se po aplikaciji začuti hudo pekoč občutek, bolečina in pojavi močna rdečica, takoj prenehati s tretmanom, balzam odstraniti s kože in področje namazati s hidratantno kremo. Pri nekaterih ljudeh, koža je preveč občutljiva, in uporaba balzama se v tem primeru ne priporoča.
 • Prepovedana je uporaba pripravka pri ljudeh, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni (diabetes mellitus). Omenjena bolezen se, med drugim, manifestira tudi s težavami zaradi motenj cirukulacije in eventualnim pojavom gangrene prstov noge, in se uporaba našega izdelka v takih primerih kontraindikuje. Enako, prepovedana je pri ljudeh z motnjo cirkulacije v spodnjih okončinah iz istih razlogov, kot pri diabetesu.
 • Pri osebah mlajših od 10 let. Ni priporočljivo tretiranje mlade otroške kože, predvsem na obrazu, ali je tretman potrebno izvajati zelo pazljivo, pri čem je obvezna prisotnost staršev.
 • Prepovedana je uporaba pripravka pri nosečnicah. Ni podatkov, kako omenjene sestavine lahko vplivajo na razvoj ploda med nosečnostjo in iz preventivnih razlogov ne priporočamo tretman nosečnicam.

Staroplaninski losjon za kurja očesa in bradavice

Na koncu, kaj je najpomembnejše, pred uporabo balzama se je o neželenih reakcijah na preparat treba obvezno posvetovati z zdravnikom ali s farmacevtom.

Druge opombe:

 • Rok veljavnosti 90 dni od dneva odpiranja stekleničke.
 • Samo za zunanjo uporabo, izključno po priloženih navodilih. Vnetljiv, vsebuje organska topila.
 • Balzam hraniti v temnem in suhem prostoru, izven dosega otrok.
 • Pakiranje balzama: steklenička 15 ml.
 • Cena: =23,00 EUR.

Način nakupa::

 • Plačajte s kreditno kartico ali PayPal-om. Čas dostave je 7-9 delovnih dni.
 • Za nakupe iz tujine obiščite angleško ali nemško različico naše spletne strani, izpolnite obrazec za naročanje in hkrati plačajte s kreditno kartico ali PayPal-om.