Mazilo za ekcem i luskavico
Mazilo za ekcem i luskavico
Cena/Enoto
28.00 EUR
Kol

Zdravnik pomaga, narava pa zdravi! Ta rek je popolnoma pravilen, ko gre za naš Staroplaninsko mazilo za ekcem i luskavica. Pred vami je naravni izdelek z edinstveno formulo, ki učinkovito odpravlja vnetne procese na koži. Ima zelo močen antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički in antiseboreični učinek. Njegovo dejstvo je, če lahko tako povemo, skoraj čarobno. Izredno je učinkovit pri zdravljenju ekcema (dermatitisa, ki se kaže z rdečico, srbenjem in luščenjem kože), je zelo učinkovit pri zdravljenju psorijaze, kjer po enem mesecu zdravljenja vodi do dramatičnih izboljšav in umika poškodovanih in obolelih kožnih lezij. Akne (mozolji mladoletnikov), razjede na koži, piki žuželk, športnikova stopala so samo nekatere od indikacij, ki jih Staroplaninski balzam za ekcem i psorijazo uspešno in zelo učinkovite odstranjuje. Učinkovit je pri tretmanu promirzlin zaradi močnega učinka povečanja cirkulacije krvi, ter se priporoča kot preventivna uporaba pri ljudeh, ki pri svojih aktivnostih izpostavljajo okončine nizkim temperaturam, kot so pohodniki, lovci, ljubitelji narave, itd...

Na teh povezavah v prilogi lahko dobite podrobna navodila za tretman katerekoli bolezni kože posebaj:

Kako Staroplaninsko mazilo deluje in iz česa je sestavljen?

Balzam zelo blagodejno i pomirjajoče vpliva na poškodovane kožne lezije zaradi izredne kombinacije izključno naravnih aktivnih sestavin. S skrbno izbiro različnih planinskih rastlin dobili smo edinstveno formulo za učinkoviti tretman različnih kožnih bolezni in bolezenskih stanj. Glavna aktivna sestavina Staroplaninskog mazila za psorijazo in ekcem je ihtiol, črna, gosta snov neprijetnega vonja. Ihtiol je sulfonirana snov oljnih skriljcev. Pridobiva se z destilacijo bitumena in glavno najdbišče je na Tirolskem. Ta bituminozna snov je bogata z fosiliranim ostankom rib in zato ihtiol vsebuje velike količine žvepla in fosforja, pa tudi ribje olje. Med drugimi aktivnimi sestavinami je tudi izvleček rumenega jegliča (Oenothera biennis), ki je idealen za tretman aken in mozoljev in izvleček rdeče šentajževke (Hypericum perforatum), ki deluje na regeneracijo in vnetje kože. Sinergija omenjenih aktivnih sestavin daja pripravku zelo močen in čaroben učinek proti vnetnim procesom na koži. Ekcem, psoriaza, razjede, akne, atletsko stopalo, glivice na podplatu in prstih, zelo hitro in zelo učinkovito izginejo in vaša koža dobi zdrav in lep videz. Mazilo je popolnoma naraveno in v njegovi sestavi NI kortikosteroidov, pesticidov ali drugih agresivnih in škodljivih snovi.

Ihtiol Staroplaninsko mazilo rumenega jegliča Staroplaninsko mazilo Menta Staroplaninsko mazilo

Kakšne so prednosti v primerjavi z drugimi pripravki in metodami?

Prvo in najpomembnejše dejstvo je, da v Staroplaninskem mazilu za psoriazo in ekcem ni kortikosteroidov ali katerih koli drugih škodljivih, agresivnih ali umetnih snovi! Torej, mazilo je popolnoma naraveno in lahko ga uporabljamo tudi pri dojenčkih starejših od 6 mesecev v skladu z zgoraj priloženim navodilom. Ima zelo močno absorpcijo, zelo hitro odpravi bolečine, pekoč občutek in srbenje.

Tri tedne po zdravljenju s Staroplaninskim balzamom za psorijazo in ekcem

učinkovit pri zdravljenju luskavice

Kako uporabljati balzam, kakšno je navodilo za uporabo in koliko tretman traja?

Balzam nanosimo enkrat ali dvakrat na dan, zvečer in zjutraj v tanki plasti. Tretirana mesta nikakor ne smete uvija z najlonom, vrečkami, folijami in podobno. Tretirana mesta lahko pokrijete izključno z gazo ali prtičem iz bombaža (da ne bi umazali posteljnine in spodnjega perila).

V začetku tretmana balzam nanašati na majhno površino kože, ne večjo kot 3 % celotne površine vaše kože.

 • Kako naj vemo koliko je 3% površine, ki jo v začetku lahko tretiramo?

  • Površina našega dlani je 1% površine kože telesa. Tako je površina 3 dlani največja površina, ki jo lahko na začetku tretiramo z balzamom. Sledite reakcijo, in, če 5-7 dni po začetku tretmana nimate alergijske reakcije v obliki močne, izrazite rdečica, pekočega občutka ali srbenje, potem lahko postopoma povečate tretirano površino. Priporoka dermatologa je da kot del tega tretmana vključite Pantenol kremo, zaradi vlaženja in nege kože. Torej, zvečer in zjutraj tretman z našim balzamom, čez dan pa čez njega Pantenol v tanki plasti! Za prhanje in higieno uporabljajte izključno sredstva za otroke in dojenčke, kot so otroške kopeli, mila in šamponi.
 • Trajanje tretmana je najmanj 20 dni brez prekinitve. Balzam lahko uporabljamo maksimalno 3 mesece in potem je treba narediti pavzo.
 • Bodite pozorni na prehrano, se izogibajte mastni in začinjeni hrani, mesnim izdelkom, kot so klobase, salame, paštete in podobno, potem izogibajte se alkoholu, cigaretam ... Jejte zdravo, naj vaša hrana temelji na svežem sadju in zelenjavi, jejte ribo, piščančije in nemastno goveje in telečje meso. Pijte veliko vode, hodite, bodite aktivni in rezultati bodo sledili.

Ali po zdravljenju pride do pojava recidivov?

Nekatere kožne bolezni, kot sta psoriaza in ekcem so zelo zapletene in nepredvidljive. Naši testi so pokazali, da se dve osebi istega spola, podobne starosti, s skoraj enako klinično sliko, popolnoma različno odzivajo na tretman. Pri nekaterih psoriaza izgine povsem in se po več letih ne povrne, pri drugih je izboljšanje v manjši meri, ampak očitno je dejstvo, da je balzam učinkovit in da definitivno pomaga. Najboljši rezultati so doseženi v tretmanu ekcema vseh vrst, nato rozacee, psoriaze, aken, razjede, glivic in različnih alergijskih kožnih sprememb. Pojav recidivov je tesno povezan z zunanjimi vplivi. Mislimo na upliv različnih kemikalij na našo kožo. Mila, šamponi, deterdženti za posodo, perilo, kontakti z različnmi tehničnimi kemikalijami ... Ljudi, ki trpijo zaradi ekcema in psorijaze se morajo maksimalno izgibati tem zadevam.

Kaj je pomembno vedeti, in čemu je potrebno nameniti posebno pozornost?

 • Balzam ni kozmetično sredstvo, ne uporablja se za tretman zdrave kože, temveč izključno za tretman prizadetih mest v skladu z navodilom.
 • Pred uporabo balzama se je o neželenih reakcijah na pripravek treba posvetovati z zdravnikom ali s farmacevtom.
 • Spremljajte reakcijo svoje kože na dejstvo mazila. Če se pojavijo simptomi alergijske reakcije v obliki močne, izrazite rdečica, pekočega občutka ali srbenja takoj prekinite tretman. V tem primeru nas pokličite in mi vam bomo vrnili denar v celoti..

Druge opombe::

 • Rok uporabe eno leto.
 • Samo in izključno za zunanjo uporabo, v skladu s priloženimi navodili.
 • Mazilo hraniti v temnem in suhem prostoru, izvan dosega otrok.
 • Embalaža mazila: Škatlica 60 ml. (50 gr.)
 • Cena: =35,00 EUR

Način nakupa::

Mazilo za ekcem i luskavica

 • Plačajte s kreditno kartico ali PayPal-om
 • Dostava prek hitre pošte. Čas dobave je 7-9 delovnih dni.
 • Za nakupe iz tujine obiščite angleško ali nemško različico naše spletne strani, izpolnite obrazec za naročanje, in hkrati plačajte s kreditno kartico ali PayPal-om.