Mazilo proti Hemoroidom
Mazilo proti Hemoroidom
Cena/Enoto
26.00 EUR
Kol

Skrbno izbrane naravne sestavine v kombinaciji s tradicionalno izdelavo in popolnoma naravno surovinsko osnovo, so tej kremi dali izjemno, lako tudi rečemo, čarobno lastnost. Torej to je Staroplaninsko mazilo proti hemoroidom, ki resnično deluje in povsem opravičuje svoj naslov, v kaj se je prepričalo na tisoče naših zadovoljnih in zelo hvaležnih uporabnikov.

Kako balzam deluje in kaj ga sestavlja?

Staroplaninsko mazilo proti hemorodiom je naravni pripravek, ki v sinergiji zdravilnih zelišč in snovi, učinkovito odpravlja vnetja katera provzročajo hemoroidi. Za pripravo Staroplaninskega mazila prot hemoroidom uporabljamo eterična olja treh vrst rastlin: ognjiča (Calendula officinalis), šentjanža (Hypericum perforatum), termana (Achillea millefolium). Lanolyn, ki je nosilec balzama, predstavlja maščobo živalskega vira, ki se pridobiva s predelavo volne ovac in zelo ugodno vpliva na poškodovano in boleče tkivo. Hkrati, lanolyn predstavlja zelo močen, naravni emulgator, tj, združuje vse snovi v kremi in ima pomembne konzervacijske lastnosti.

ognjič Staroplaninski losjon šentjanž Staroplaninski losjon terman Staroplaninski losjon

Katere so prednosti v primerjavi z drugimi preparati in metodami?

 • Zelo hitro odpravlja bolečino in srbenje
 • Zlahka se absorbira in lajša prebavo.
 • Ustavlja krvavitev in ima zelo močen antiseprični učinek.
 • Med zdravljenjem ni potrebna dijeta, treba se je pa izogibati uporabi alkohola, pikantne in začinjene hrane in kave.
 • Kontraindikacij ni

Kako uporabljati Staroplaninsko mazilo za hemoroide in kako dolgo traja tretman?

Balzam v svoji sestavi nima ničesar škodljivega za zdravje človeka! Povsem je naraven in zelo koristen. Če ni velike krvavitve, niti vnetja, ki ga spremljajo zelo intenzivne bolečine, močno, neznosno srbenje, itn, dovolj je balzam mazati enkrat na dan, zvečer, pred spanjem. Balzam se lahko maže tako zunaj kot znotraj, čeprav na deklaraciji piše, da je samo za zunanjo uporabo. To je opozorilo, da nekateri bolniki ne bi pogoltnil kreme?! in ne na to da ni treba mazati notranjosti analne odprtine. Če čutite izrazite, zgoraj omenjene simptome, lahko povečate število plasti. Trajanje tretmana je individualno, ampak gotovo je da vam bo po 4-5 dneh mazanja veliko bolje. Večina simptomov in nelagodje bojo izginili, ampak uporabo balzama je treba nadaljevati vsaj dva tedna. Ni časovne omejitve glede uporabe mazila. Uporabljate ga lahko tako dolgo, dokler mislite, da imate potrebo po njem. Uporabljajo ga lahko tudi nosečnice, osebe obeh spolov in vseh starosti.

Tukaj lahko dobite podrobna navodila za zdravljenje:

Ali balzam deluje na analne fisure?

To je eno izmed zelo pogostih vprašanj, na katero vam moramo zelo natančno odgovoriti. Staroplaninsko mazilo v svoji sestavi, med drugim, ima tudi borovo kislino (Acidi Boricci), v določenom odstotku in obliki. Borova kislina je nestrupna (uporablja se za izpiranje očes pri otrocih in novorojenčkih) in ima eno zelo zanimivo lastnost, da deluje zelo intenzivno na zožanje krvnih žil in njihov umik. Ima tudi močen antiflamatoren, protivnetni in analgetični učinek.

Zakaj je to pomembno?

Analna fisura predstavlja razpoko, rano mišice analnega sfingera (mišice, ki se nahaja na koncu analne odprtine). Če je analna fisura akutna, novejša, če ni "zanemarjena" pri zdravljenju in tretmanu, bo naš balzam imel zelo močen in koristen učinek zaradi svoje magične formule in sestave. Če je analna fisura kročina, vaša izbira je izključno kirurg, drugih možnosti enostavno ni.

Ali pride do recidivov po zdravljenju, ali se hemoroidi vrnejo?

To je zelo zanimivo vprašanje, pogosto pri ljudeh ki trpijo zaradi hemoroidov. Tukaj je pravi odgovor:

 • Hemoroidi so proširitve krvnih žil v področju anusa in predstavljalo bolezen ven analnega pleksusa. Torej, to so oslabljeni deli na venah, na katerih se formirajo izbočine zaradi učinka krvnega tlaka. Pojav hemoroidov je posledica različnih dejavnikov, kot so neaktivnost, dolgo sedenje, nepravilna prehrana, stres, uživanje alkohola in drugo. Samo in izključno kirurg lahko kirurško odstrani hemoroide tako da ih ni več. Vendar, v praksi se je pokazalo da so recidivi zelo pogosti in da se po takšem tretmanu hemoroidi v velikem odstotvku vrnejo
 • Vsi balzami, zdravila, kreme, mazila, čaji na svetu bolj ali manj uspešno delujejo na simptome hemoroidov, kot so bolečina, krvavitev, srbenje in tako naprej. Staroplaninsko mazilo proti hemoroidom zelo močno in učinkovito deluje proti tem simptomom. Bolečina, krvavitev, srbenje in vlaženje po 4-5 dneh izginejo.

Ampak ...

 • Če želite (in gotovo je tako), da se vam omenjeni simptomi ne vrnejo, morate sami delati na sebi in ugotoviti kaj vas moti in kaj povzroča simptome hemoroida? Razlog za pojav simptomov in nelagodja hemoroidov je povsem individualne narave. Torej, odvisno je od osebe do osebe. Nekoga moti pikantna hrana, nekoga ne, nekoga moti kislo, nekoga alkohol, stres, druge pa ne ... enostavno, pravila ni.

Moramo omeniti fizični napor kot zelo pomemben dejavnik za nastanek hemoroidov (pri nosečnicah po porodu, na primer), vendar ne moremo zanemariti tudi genetski dejavnik. ki je en pomembnejših dejavnikov za nastanek in razvoj bolezni hemoroida. Ampak, raziskave so pokazale da so prehrana, kot tudi nekateri drugi zunanji dejavniki (sedenje, neaktivnost, stres), bistvenega pomena, da na njih moramo biti pozorni, da moramo analizirati vse te dejavnike, in na koncu doseči pravi sklep in odgovoriti na ključno vprašanje:

Kaj je tisto, kar mene moti in vodi do pojava problemov ki jih povzročajo hemoroidi?

Ko boste za to vprašanje našli pravi odgovor, zagotovo več ne boste imeli potreb za kakršnemkoli balzamom, zdravilom, mazilom, čajem in drugim. Trajno zdravljenje hemoroidov je, vendar izključno v vaših rokah..

Kaj je pomembno vedeti, in čemu je potrebno nameniti posebno pozornost?

 • Pomembno je, da se pred uporabo balzama, o neželenih reakcijah na preparat posvetujete z zdravnikom ali s farmacevtom.

Druge opombe:

 • Rok uporabnosti 12 mesecev od dneva dobave.
 • Samo za zunanjo uporabo, izključno v skladu s priloženimi navodili.
 • Balzam hraniti v temnem in suhem prostoru, izven dosega otrok, pri temperaturi do 20 C.
 • Embalaža balzama: 60 ml
 • Cena: =23,70 EUR

Način nakupa:

 • Plačajte s kreditno kartico ali PayPal-om. Čas dobave je 7-9 delovnih dni.
 • Za nakupe iz tujine obiščite angleško ali nemško različico naše spletne strani, izpolnite obrazec za naročanje in hkrati plačajte s kreditno kartico ali PayPal-om. Čas dobave je 7-9 delovnih dni.